VAD ÄR M-YRAN?

M-YRAN är Maskinteknologsektionens egna yrkes- och arbetsmarknadsdag vilken arrangeras och planeras av en årligen framtagen projektgrupp. Projektgruppen strävar framförallt efter att M-YRAN ska ha en intim och personlig atmosfär och som inriktar sig mot företag som representerar Maskinteknologsektionens tre program M, DPU och EMM. På mässan ges möjligheten för studenterna från de tre programmen att gå på olika event, allt från inspirationsföreläsningar till att testa ny teknik, och knyta viktiga kontakter samt förbereda sig inför arbetslivet.


PROJEKTGRUPPEN 2024

Emma Walters – Projektledare

Som projektledare har jag ansvar för att samordna och ta hand om min projektgrupp samt att se till så att projektet går framåt. 

Amanda Granqvist – Företagssamordnare

Som företagssamordnare ser jag över all företagskontakt utåt och hjälper er att hitta fram till rätt företagsansvarig hos oss. Är ni intresserade av att ta del av M-YRAN 2024 eller har bara lite allmänna frågor kring vad som gäller för utställare så är det bara att höra av sig!

Linnea Kreutzer – Ekonomiansvarig

Som ekonomiansvarig så har man huvudansvaret för projektets ekonomi. Jag lägger en budget och jag håller koll på projektet inkomster och utgifter. Har du frågor om projektets ekonomi så är det mig du ska prata med!

Erik Eliasson – Företagsansvarig M

Som företagsansvarig sköter man kontakten med de företag som riktar in sig mot det program man är ansvarig för. Jag ansvarar för företagskontakt kopplade till programmet maskinteknik.

 

Louise Albinsson – Företagsansvarig DPU

Som företagsansvarig sköter man kontakten med de företag som riktar in sig mot det program man är ansvarig för. Jag ansvarar för företagskontakt kopplade till programmet design och produktutveckling.

 

 

Oskar Strömvall – Företagsansvarig EMM

Som företagsansvarig sköter man kontakten med de företag som riktar in sig mot det program man är ansvarig för. Jag ansvarar för företagskontakt kopplade till programmet energi, miljö och management.

 

Henrik Westher – Kontaktsamtal & Start-Up Zone

Som kontaktsamtal & Start-Up Zone ansvarar jag för just för dessa områden. Har du frågor om kontaktsamtal eller är  du en del av ett mindre/ nystartat företag får du gärna höra av dig till mig!

Elin Mörck – Mässansvarig

Som mässansvarig är själva mässdagen mitt huvudansvar, där jag planerar logistiken under dagen. Undrar du något om mässdagen? Kontakta mig! 

Filippa Nordh – Intendent & logistik

Som intendent & logistik är jag mässansvarigs högra hand i planeringen inför mässan. Jag bokar lokaler, nycklar, sätter scheman och inventerar!

Sally Vallin – Samarbetsansvarig

Som samarbetsansvarig har jag ansvar för att driva givande samarbeten mellan företag och arbetsmässan. Fortsättningsvis ska jag även se till att all matrelaterad logistik fungerar på mässan så att ingen går runt hungrig eller törstig! Vill du samarbeta med oss? Kontakta mig!

 

Lina Sanne – Eventansvarig

Eventansvarig är ansvarig för olika typer av event. Allt från företagsevent och samarbeten med sektionens utskott till kick-off samt banketten som mässdagen avslutas med. Utöver eventen ansvarar jag även för pre-myran vilket är de två veckorna som leder upp till mässdagen där vi anordnar arrangemang såsom lunchföreläsningar eller kvällsevent med företag.

 

Ida Hellström – Bankett & personal

Som bankett & personal ansvarar jag främst för att planera banketten som är på kvällen under mässdagen, samt rekrytering av arbetsmyror och eventuella jobbutbyten med andra grupper. Jag är även eventansvarigs högra hand under Pre M-YRAN!

Irmelie Sjögren – Art Director

Art Director skapar all typ av design och layouter i form av posters, headers, roll ups etc och designar även annat marknadsföringsmaterial. Utöver det grafiska ansvarar jag även för att beställa in material, pynt och liknande för alla M-YRANs arrangemang.

Anna Ernfors – Informationsansvarig

Som informationsansvarig ansvarar jag över M-YRANs alla sociala kanaler och sociala medier. Utöver det sköter jag även projektets hemsida samt kommunicerar viktig info till projektgruppen. Jag finns även som kontaktperson vid generella frågor om M-YRAN.

Följ oss på sociala medier!

  Facebook

  Instagram

  LinkedIn