KONTAKTSAMTAL

I år har ni möjlighet att knyta ännu starkare kontakter med några av företagen! På mässdagen kommer Toyota, Epiroc och Accenture erbjuda ett antal kontaktsamtal. Samtalet varar ca 20 minuter och gör det möjligt för dig som student att ta reda på mer om företaget du visat intresse för. Företagen har en del samtalsämnen redo, men kom ihåg att de är precis lika nyfikna på dig som student, som du är på dem som arbetsgivare, så det är fritt fram att leva ut sina egna förväntningar på samtalet.

Kontaktsamtalen bokas på företagets sida på Graduateland, klicka HÄR. Företaget kommer lägga upp tillgängliga tider, och ni intresseanmäler er på max 1 samtalstid per företag. Företagsrepresentanterna tittar sedan på era profiler och väljer ut kandidater, så lägg krut på att vässa till profilerna lite extra! Mer om Toyota, Epiroc och Accenture går att läsa HÄR!

Psst, M-YRAN:s huvudsamarbetspartner Toyota hälsar att kontaktsamtalen är ett av deras favoritinslag på mässor. Det händer inte sällan att kandidaterna de träffar på kontaktsamtalen senare erbjuds exempelvis sommar- eller exjobb. Så passa på!

Viktiga datum:
Torsdag 12/11 – Kontaktsamtalsanmälan öppnar! Observera att intresseanmälan lämnas på företagets sida på Graduateland.
18/11 – Kontaktsamtalsanmälan stänger. Besked kommer inom en vecka.