FÖR FÖRETAG

 

I slutet av året är det dags för Maskinteknologsektionens arbetsmarknadsdagar, M-YRAN 2024. Ett fåtal företag erbjuds att delta på mässan baserat på vilka som känns mest aktuella för Maskinteknologsektionens studenter varje år.

 

M-YRAN består av själva mässdagen men även PRE-MYRAN som är två veckor fyllda med event som uppladdning inför själva mässdagen. Läs mer om hur ni som företag kan vara med och träffa framtidens civilingenjörer inom maskinteknik, design & produktutveckling samt energi-miljö-management nedan!

Är ni som företag intresserade av att delta på M-YRAN? Fyll i länken så kontaktar någon i företagsgruppen er: Intresseanmälan

     

     

   Här nedan kan ni läsa om de tre civilingenjörsprogrammen som våra 1300 studenter studerar vid!

M MASKINTEKNIK

Maskinteknik är en av universitetets bredaste utbildningar och har genom tiden skapat starka kopplingar till företag.

Den bredd maskinteknik erbjuder kan representeras av de tio olika masterprofilerna som studenterna kan välja mellan.

LÄS MER

MASTERPROFILER:

 


 

DPU DESIGN & PRODUKTUTVECKLING

Civilingenjörer inom design och produktutveckling designar och utvecklar nya eller befintliga produkter och tjänster. Programmet kombinerar tekniska kunskaper med kreativitet och problemlösning för att kunna möta användarens behov och önskemål.

LÄS MER

MASTERPROFILER:

 


 

EMM ENERGI-MILJÖ-MANAGEMENT

EMM är en unik utbildning för Linköpings Universitet som ger en bred teknisk grund med fördjupade kunskaper kring en hållbar framtid.

LÄS MER

MASTERPROFILER: