VI ERBJUDER

Alla företag som deltar på M-YRAN erbjuds en unik möjlighet att träffa engagerade och nyfikna maskinteknologstudenter och skapa nya kontakter för framtiden. Utöver mässan under dagen ingår även ett mingelevent på kvällen samt möjligheten att hålla i och delta på flera events. Dels inför mässan, under det vi kallar för PRE-MYRAN, och även under själva mässdagen. 

PRE-MYRAN

v. 46 – 47

Två veckor innan mässdagen kommer PRE-MYRAN äga rum, vilket är två veckor fyllda med olika företagsevent. Dessa gör det möjligt för studenterna att få upp ögonen för just ert företag innan själva mässdagen. Event som vanligtvis uppskattas mycket hos studenterna är allt från stora lunchföreläsningar till mer personliga kvällsevent. Eventen har ni möjlighet att skräddarsy själva efter er egen smak, förslag på event är följande:

  • Frukostevent eller lunchevent
  • Kvällsevent eller kvällsmingel med fokus på sommar- och/eller exjobb

 

l

 

Vi i projektgruppen ställer mer än gärna upp som bollplank för spånande av idéer på tilltalande upplägg för att få till ett event som passar just er. Undrar du mer om PRE -MYRAN?

Kontakt: event.m-yran@maskinteknologsektionen.se 

 

 

MÄSSDAGEN

26 november 2024 

När ni anländer till universitetet på mässdagens morgon möter ni upp er företagsvärd, en student som är extra engagerad av just ert företag och som hjälper er med allt praktiskt både under och inför mässan. Denne kommer i god tid innan mässdagen kontakta er och se till att allt informationsutbyte som behövs blir gjort.

Därefter har ni en heldag av mingel med studenter främst från EMM, DPU och M från årskurs 1 till 5. På mässdagens kväll samlas sedan alla utställare och alla studenter som hjälpt till under M-YRAN för en traditionell finsittning!

 

TIPS UNDER MÄSSAN!

MONTERN: En bra monter kan vara avgörande, en första anblick som attraherar studenter att komma fram till just er. Tidigare utvärderingar visar att studenter inte går fram till montrar som visar dåligt engagemang.

ERBJUDANDE: Många studenter på M-YRAN söker efter arbetsmöjligheter, därför uppmanar vi er att erbjuda sommarjobb, internship, exjobb eller liknande.

BEMANNING: Se till att ha tillräckligt med personal och planera disponeringen av yta för att attrahera studenter.

 

 

KONTAKTSAMTAL

Kontaktsamtalen är till för att ni som företag ska få möjlighet till en mer personlig kontakt med studenterna, utöver själva mässan. Kontaktsamtalen kan till exempel utformas som en kortare arbetsintervju, marknadsföring av er verksamhet, eller ett tillfälle att svara på studentens frågor.

Kontaktsamtal är den perfekta möjligheten för att bygga en personlig kontakt, hitta en framtida medarbetare eller lyssna på spännande idéer från en blivande ingenjör.

Har ni några frågor, tveka inte att höra av er!

Kontakt: startup.m-yran@maskinteknologsektionen.se

 

VAD: Kontaktsamtal med student.

NÄR: Under mässan den 26 november, avskilt i ett lugnt grupprum.

HUR: Under 20 minuter föra en valfri konversation.

VARFÖR: Bygga personlig kontakt med studenter.

 

MILJÖBIDRAG

Vi erbjuder er möjligheten att göra ett miljöbidrag för ert deltagande på M-YRAN 2024. Miljöbidrag kompenserar för utsläpp av växthusgaser genom investeringar i aktiviteter som minskar växthusgaserna. I år har vi på M-YRAN valt att samarbeta med organisationen Vi-Skogen. Vi-Skogen förbättrar miljön genom trädplantering och hållbara jordbruksmetoder och bekämpar även hunger i svältdrabbade delar av Afrika.

NYTT FÖR I ÅR är att ni som företag kommer få en grön veriferingssymbol när ni lägger till miljöbidraget.

SAMARBETSPARTNER

Det finns även möjlighet att bli M-YRANs Samarbetspartner (begränsat antal). Som samarbetspartner under M-YRAN ges ni många fördelar såsom att sticka ut lite extra under mässdagen och i marknadsföringen tiden innan. Detta gör chanserna att locka studenter till ert företag ännu större och tillsammans har vi en dialog om vad ni vill få ut av samarbetet och mässan. Det finns även möjlighet att utveckla samarbetet ännu mer genom att anordna event för studenterna som vi i projektgruppen för M-YRAN kan stötta er i.

Kontakt: foretag.m-yran@maskinteknologsektionen.se