ARBETSMYRA

FÖRETAGSMYROR

Företagsvärd

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

Företagsvärden ansvarar för ett stort eller två mindre företag. Som företagsvärd kommer du ansvara för kontakten med ditt/dina företag inför mässan samt se till att allt flyter på för dem under mässdagen. Du är påläst om just ditt/dina företag och vad som händer under M-YRAN samt tillmötesgående mot både besökare och företag under mässan.

Du som ansöker till företagsvärd ska kunna lösa problem på plats och våga ta ansvar och egna beslut. Som företagsvärd är du ansiktet utåt för M-YRAN och vi ser därför att du är en utåtriktad person som gillar att ta kontakt med nya människor. Detta är ett perfekt tillfälle att få en närmare kontakt med företag.

EVENTMYROR

Eventvärd dag

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

Eventvärdarna ansvarar tillsammans med Eventansvarig för att eventen under mässdagen flyter på som de ska och att alla eventdeltagare är glada och nöjda. Det kan innebära att stötta företag, hjälpa till med mat och lösa problem som uppstår. Du som söker eventvärd ska gärna vara serviceinriktad och taggad på varierade arbetsuppgifter.

Eventvärd kväll

Arbetstid: kväll 21a november, eftermiddag och kväll 22a november

Som eventvärd under kvällen kommer du att hjälpa till med mässdagens finalevent. Du kommer bland annat att förbereda inför mingel, dekorera bord och plocka undan efter avslutat event. Du som söker eventvärd ska gärna vara serviceinriktad och taggad på varierade arbetsuppgifter. Rollen som eventvärd kväll kommer passa dig extra bra om du är en festfixare av rang- dekorationer gör allting roligare!

Som eventvärd under kvällen deltar du inte under sittningen men arbetar ett kortare pass än de andra myrorna och får möjlighet att mingla med företagen under hela mässan, samt alla andra förmåner!

MÄSSMYROR

Mässvärd

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

Mässvärdarna kommer att vara en hjälpande hand för både mäss- och samarbetsansvarig. Som mässvärd kommer du att hjälpa till med logistik, hålla ordning på mässområdet, hjälpa företagsrepresentaner och besökare med frågor och se till att mässan flyter på som den ska. Mässvärdarna är också ansvariga för företags- och mässloungen vilket ger utmärkta tillfällen för fika och mingel med företagsrepresentanter. Du som söker mässvärd ska gärna vara flexibel och ansvarstagande. Som mässvärd kommer man definitivt att vara i händelsernas centrum under hela dagen!

Infovärd

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

 

Som infovärd kommer du att bemanna och ansvara för M-YRANs informationsdisk under dagen och din främsta uppgift blir att svara på frågor från både besökare och företagsrepresentanter samt att hålla koll på hålltider. Det gäller därför att du är väl påläst om mässans företag samt dagens alla aktiviteter. Du som söker infovärd kommer vara en viktig del i informationskedjan och ska därför gärna vara serviceinriktad och pratglad. Kanske mässbesökarnas mest uppskattade myror!

FIXMYROR

Chaufför

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

Som chaufför kommer du bland annat att köra företagsrepresentanter till och från mässan. Under den tiden som du inte kör företagsrepresentanter kommer du att hjälpa mässvärdarna i deras arbete. Som chaufför är det självklart viktigt att du har körkort och känner dig bekväm att köra en full bil även vid pressat schema.

Teknikansvarig

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

Den teknikansvarige har som uppgift att hålla koll på kopplingsscheman, proppar, förlängningssladdar, företagens internet-login och annan teknik för att mässan ska fungera felfritt. Som teknikansvarig är du även Mässansvariges högra hand och hjälper företagen med teknikfrågor. Projektgruppen ser gärna att du som söker posten som teknikansvarig är intresserad av teknik.

Nattvakt

Arbetstid: natten 21 november till 22 november

Som nattvakt hjälper du projektledningen att vakta mässområdet natten innan mässdagen, dvs. natten mellan onsdag 21/11 och torsdag 22/11. Nattvakterna ansvarar för att ingen obehörig befinner sig på mässområdet under natten samt att allt står kvar orört till mässdagen. Under natten kan du som nattvakt sitta med skolarbete eller en bra bok samtidigt som du tjänar in alla förmåner och är ledig under hela mässan!

Fotograf

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22a november

Som fotograf ansvarar du tillsammans med informationsansvarig i projektgruppen för att mässan dokumenteras och att CV-fotograferingen fungerar. Tidigare erfarenhet är en merit men inget krav, har du intresse är detta posten för dig! Som fotograf är du också utåtriktad och social, perfekt tillfälle att mingla med företagen!

Filmare

Arbetstid: kväll 21a november och heldag 22 november

Som filmare kommer du att ansvara för att filma under mässdagen. Filmaren tar tillsammans med marknadsföringsansvarig fram en plan för vad som ska filmas och är sedan ansvarig för att föreviga mässans olika händelser.