ARBETSMYRA

Redo att anmäla dig? Klicka här

Vill du vara med och se till att M-YRAN fortsätter att vara campus bästa arbetsmarknadsmässa? Sök arbetsmyra! Arbetsmyror arbetar innan, under och efter mässan och hjälper projektgruppen med allt från att guida företag till att ordna med teknik och fotografera. 

Som arbetsmyra är du en viktig del i pusslet att få M-YRAN att fungera och därför kommer projektgruppen tacka dig med en kick-off, måltider under ditt arbetspass, en goodiebag och en finsittning.  Läs mer om de olika värdposterna nedan och glöm för all del inte att ansöka eller nominera en vän genom länken längst ner!

FÖRETAGSMYROR

Företagsvärd

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Företagsvärdarna ansvarar för att ta hand om antingen ett stort eller två mindre företag. Som företagsvärd kommer du att sköta kontakten med ditt/dina företag inför mässan samt se till så att allt flyter på under mässdagen. Du ska vara påläst om just ditt/dina företag, vad som händer under M-YRAN samt vara tillmötesgående mot både besökare och företag under mässan.  

Du som ansöker till företagsvärd ska kunna lösa problem på plats och kunna ta ansvar. Som företagsvärd är du ansiktet och rösten utåt för M-YRAN och vi ser därför gärna att du är en utåtriktad person som gillar att ta kontakt med nya människor. 

EVENTMYROR

Eventvärd dag

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Som eventvärd under dagen kommer du att hjälpa eventansvarig med de olika event som sker under mässdagen. Eventvärdarna ansvarar tillsammans med eventansvarig för att eventen flyter på som de ska och att alla eventdeltagare är glada och nöjda. Du som söker eventvärd ska gärna vara serviceinriktad och taggad på varierande arbetsuppgifter.

Eventvärd kväll

Arbetstid: kväll 20 november, eftermiddag och kväll 21 november

Som eventvärd under kvällen kommer du att hjälpa till med mässdagens finalevent. Du kommer bland annat att förbereda inför ett mingel, dekorera bord och plocka undan efter avslutat event. Du som söker eventvärd ska gärna vara serviceinriktad och taggad på varierade arbetsuppgifter.

Som eventvärd under kvällen kan du inte gå på sittningen men du arbetar istället ett kortare pass, är ledig under hela mässan och får alla andra förmåner!

MÄSSMYROR

Mässvärd

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Mässvärdarna kommer att vara hjälpande händer för både mäss- och samarbetsansvarig. Som mässvärd kommer du att hjälpa till med logistik, hålla ordning på mässområdet, hjälpa företagsrepresentanter och besökare med frågor samt se till att mässan flyter på som den ska. Mässvärdarna är också ansvariga för att företags- och mässloungen alltid är fylld med dricka och något att äta. Du som söker mässvärd ska gärna vara flexibel och ansvarstagande. Som mässvärd kommer man definitivt att vara i händelsernas centrum under hela dagen!

Infovärd

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

 

Som infovärd kommer du att bemanna och ansvara för M-YRANs informationsdisk under dagen. Din främsta uppgift blir att svara på frågor från både besökare och företagsrepresentanter samt att hålla koll på hålltider. Det gäller därför att du är väl påläst om mässans företag samt dagens alla aktiviteter. Du som söker infovärd kommer att vara en viktig del i informationskedjan och ska därför gärna vara serviceinriktad och pratglad.

FIXMYROR

Chaufför

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Som chaufför kommer du bland annat att köra företagsrepresentanter till och från mässan. Under den tiden som du inte kör företagsrepresentanter kommer du att hjälpa mässvärdarna i deras arbete. Som chaufför är det självklart viktigt att du har körkort och känner dig bekväm att köra en full bil även vid pressat schema.

Teknikansvarig

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Den teknikansvarige har som uppgift att hålla koll på kopplingsscheman, proppar, förlängningssladdar, företagens internet-login och annan teknik för att mässan ska fungera felfritt. Som teknikansvarig är du även Mässansvariges högra hand och hjälper företagen med teknikfrågor. Projektgruppen ser gärna att du som söker posten som teknikansvarig är intresserad av teknik.

Nattvakt

Arbetstid: natten 20 november till 21 november

Som nattvakt hjälper du projektledningen att vakta mässområdet natten innan mässdagen, dvs. natten mellan onsdag 20/11 och torsdag 21/11. Nattvakterna ansvarar för att ingen obehörig befinner sig på mässområdet under natten samt att allt står kvar orört till mässdagen. Under natten kan du som nattvakt sitta med skolarbete eller en bra bok samtidigt som du tjänar in alla förmåner och är ledig under hela mässan!

Fotograf

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Som mingel-fotograf ansvarar du tillsammans med infoansvarig i projektgruppen för att mässan dokumenteras. Projektgruppen kräver inte att du har erfarenhet av fotografering utan om du gillar fotografering och har ett intresse är detta posten för dig! Vi ser gärna att du har egen kamera som du kan använda. 

Filmare

Arbetstid: kväll 20 november och heldag 21 november

Som filmare kommer du att ansvara för att filma under mässdagen. Filmaren tar tillsammans med infoansvarig fram en plan för vad som ska filmas och är sedan ansvarig för att föreviga mässans olika händelser. Vi ser gärna att du har en egen kamera som du kan använda.