lookformy

Med den mer stressfulla vardagen blir det allt lättare att slarva bort sina saker. Lookformy är den digitala lösningen för lost&found, som gör det lätt att hitta och få tillbaka sitt borttappade föremål. Under 2017 grundades lookformy av två studenter, som såg ett behov kring hittegodshantering och kom med en lösning till detta. Det kan kännas onödigt att leta runt efter sin borttappade vante, när det är så lätt och billigt att köpa en ny. Men i det konsument samhälle som vi lever i behöver vi alla jobba för att minimera onödiga köp, och göra det lätt att hitta något borttappad oavsett vad det är för typ av pryl.

Just nu söker vi en person som vill hjälpa oss med att undersöka den faktiska miljöpåverkan olika föremål har för att tillverkas. Detta för att vi vill kunna uppmärksamma på vår hemsida hur mycket det faktiskt påverkar positivt genom att hitta sina borttappade prylar istället för att köpa nytt. Vi söker även alltid efter några IT- och/eller säljkunniga som vill ingå i teamet, då vi ständigt växer och alltid behöver mer kompetens.

Kontaktsamtal är en unik möjlighet att lära känna ett företag och visa vem du är. Vi erbjuder ett personligt möte på 20 minuter med ett företag som vill träffa just dig. Företagen väljer själva ut vilka studenter de vill träffa utifrån CV och motivering. Ta chansen att träffa en potentiell arbetsgivare eller träna inför din nästa arbetsintervju!

När: Mässdagen den 22 november 10:00-16:00
Var: Grupprum i A-huset, exakt tid och sal meddelas via mail
Sista ansökningsdag: 
14 november 15:00

Avanmälan sker via formuläret i menyn till vänster.